Stugvärdsinfo

Kassören har gjort iordning två låsbrickor kallade STUGVÄRD 1 och STUGVÄRD 2 enligt bilden nedan. Tanken är att liksom tidigare den som är stugvärd lämnar sin bricka till den som skall vara stugvärd nästnästkommande vecka. Ettan används då udda veckor och tvåan jämna veckor.

Dessa brickor är nu programmerade så att de endast gäller tisdagar och torsdagar mellan kl 17 och 23. Koden är de fyra sista siffrorna i brickans nummer (som står på brickan) vilket är lätt att komma ihåg och gör att koden inte behöver antecknas någonstans.

Brickorna är programmerat så att öppning och stängning görs på samma sätt med den skillnaden att stängning måste inledas med att man trycker #. Vi hoppas att detta skall visa sig vara så enkelt att alla stugvärdar klarar detta genom att följa instruktionen på brickan.

På baksidan av aluminiumplattan som brickan hänger i står telefonnummer till stuggruppens medlemmar att kontakta om brickan förloras eller upphittas. Vid förlorad bricka bör den spärras snarast även om den endast är giltig tis- och torsdagar på kvällen.

Det finns nu även en HYRESGÄSTBRICKA. Den måste programmeras vid varje uthyrning med de tider som hyresgästen disponerar stugan.

När brickorna inte cirkulerar mellan stugvärdar eller utlämnats till hyresgäst bör de finnas i nyckelskåpet i datarummet.