Hoppa till sidans innehåll

25-manna lördag 7 oktober

2017-07-11 10:22
Vilken sträcka vill du springa på 25-manna? Det behöver uttagningskommittén få reda på så snart som möjligt, för att se om vi får ihop ett lag. Skicka därför snarast ett meddelande till Uffe Rask.
  • Uppdaterad: 2017-07-12 14:19

Årets 25-manna avgör i Botkyrka, närmare bestämt vid Ensta Gård, Vårsta, Botkyrka cirka 20 km söder om Stockholm och 10 km öster om Södertälje.

En nyhet för i år är att arrangören gjort om en del på sträckorna, till exempel är den klassiska tredjesträckan med enbart damer flyttad till sträcka sex, där det tidigare var en ”herrsträcka”. I stället är det nu herrarnas tur att ta hand om den första fyr-parallella sträckan.

Vi hade ju det lite tufft att få ihop lag förra året, men jag hoppas att det går bättre i år.

Därför vill jag att ni redan nu ger besked om ni vill vara med och ingå i laget och ni får samtidigt berätta vilken sträcka som är er drömsträcka. Om det sedan blir just den sträcka som du slutligen får springa vet man aldrig, då det gäller att få ihop löpare till alla olika sträckorna.

Skicka ett e-brev till ulf.k.rask (a) gmail.com (OBS! ny adress till mig) eller ett SMS till 070-3755899.

Här nedan ser ni sträckfördelningen och preliminära banlängder:

Sista anmälan är 31 augusti, men vi måste ha klart med laget tidigare så att jag hinner anmäla. Därför, meddela snarast om du vill vara med. Det är även bra att få reda på om du eventuellt inte har möjlighet att vara med.

Skribent: Ulf K. Rask
Epost: Adressen Gömd

 -------------------------

KLUBBENS SPONSORER

 

Repretech 

 

RCO

  

Postadress:
Sigtuna OK - Orientering
Selander, Tvärgränd 5
19330 Sigtuna

Besöksadress:
Hällsbostugan, Hällsbovägen
19332 Sigtuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info