Nya Hällsbostugan - Sigtuna OK - Orientering - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Nya Hällsbostugan

2012-08-17 12:21
Fyra år efter branden då den gamla Hällsbostugan totalförstördes är vår nya stuga i bruk. Sigtuna Orienteringsklubb tackar alla som med gåvor och arbete bidragit härtill.
  • Uppdaterad: 2017-09-01 12:29

Hällsbostugan totalförstördes i juli 2012 genom brand. Den hade då i fyrtio år varit navet för klubbens aktiviteter och det fanns en stor enighet i klubben om att återuppbygga stugan.

Fyra år efter branden stod den nya Hällsbostugan klar att tas i bruk i mars 2016.  Klubben hade fått ett större, modernare och energisnålare hus med med omklädningsrum, bastu, samlings- och mötesrum och ett fullt utrustat kök.

Hällsbostugan  kunde återuppbyggas utan att klubben behövde sätta sig i skuld genom att många, både klubbmedlemmar och utomstående, gjorde ett stort ideellt arbete. Klubben har också fått ett femtiotal stora och små penninggåvor till bygget. Flera företag och organisationer har gett stöd ekonomiskt genom rabatter och gåvor.

Sigtuna Orienteringsklubb framför ett varmt tack till alla enskilda, organisationer och företag som  bidragit till att den nya Hällsbostugan blivit verklighet.

 Se hur återuppbyggnaden fortskred här!

Skribent: Hans Selander

Mera nyheter finns på Facebook

 -------------------------

KLUBBENS SPONSORER

RCO

  

Postadress:
Sigtuna OK - Orientering
Selander, Tvärgränd 5
19330 Sigtuna

Besöksadress:
Hällsbostugan, Hällsbovägen
19332 Sigtuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info