Informationsblad - Sigtuna OK - Orientering - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Informationsblad


Det här är PM för Naturpasset-2018 i Hällsboskogen

Vi hoppas att du får en trevlig upplevelse i naturen när du letar efter orienteringskontrollerna. Men kontroller kan försvinna, hittar du inte en kontroll så hör du av dig till oss (skicka mail till This is a mailto link eller ring Sigtuna OK 070-765 81 74) så vi får kontrollera om den finns på plats eller sätta upp en ny. Kartan är ditt ”pass” till naturen och kontrollerna.

Kontrollerna sitter uppe till den 30 september, skriv av bokstaven du hittar vid kontrollen, på rutan som finns på kartan.

Ta med fika, stressa inte och njut av naturen. Lycka till med din upplevelse!

Om du blir mer intresserad av orientering är du välkommen att höra av dig till oss, vi kanske har en kurs på gång! Hur som helst är du alltid välkommen till Hällsbostugan för att diskutera kontroller eller skog och natur.

Naturpasset hämtar du i Hällsbostugan som är öppen tisdagar, torsdagar för träning mellan 17:30 och 20:00 eller på följande ställen:

  • Drakegården, Stora Gatan 33
  • Sigtuna Sport & uteliv,  Stora gatan
  • Järnhuset, Märsta

Betalning med 100 kr kan göras kontant i Hällsbostugan, med Plusgiro till 694259-3 eller med Swish till 1234674115.

Vi lottar ut priser lokalt i klubben bland alla inlämnade startkort. Skicka startkortet med post till Sigtuna OK, Hällsbostugan, 193 32 Sigtuna eller lämna in det på Hällsbostugan när den är öppen för träning.

Vid betalning registrerar Sigtuna OK betalningstransaktion för att uppfylla bokföringslagen. Dessa uppgifter raderas 7 år efter årsskiftet enligt lagen. När du lämnar in ett protokoll över besökta check points registreras dina personuppgifter för att lottning av priserna ska kunna genomföras. Dessa uppgifter makuleras den sista november.

Uppdaterad: 23 APR 2018 16:21
Skribent: Martyn Passmore
Epost: This is a mailto link

Mera nyheter finns på Facebook

 -------------------------

KLUBBENS SPONSORER

RCO

  

Postadress:
Sigtuna OK - Orientering
Selander, Tvärgränd 5
19330 Sigtuna

Besöksadress:
Hällsbostugan, Hällsbovägen
19332 Sigtuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info