Samling för helgens tävlingar i Uppsala

För dom som vill samåka så samlas vi vid Hällsbostugan kl 08:30, både på söndag och måndag, alltså Påskdagen och Annandag Påsk. Känner man att man själv vill åka tidigare eller senare så går det naturigtvis bra det också.

Tävligarna som går på Långfredagen och Påskaftonen sker ingen gemensam samling till.


Ungdomsträningar och Orientering i Påskhelgen 19-22 april

Under kommande vecka har vi ingen organiserad ungdomsträning. Ungdomsträningen fortsätter på tisdag den 23 april efter Påsk. Vi kommer då att ha ungdomsträning från Björnkälla – infart mot Rävsta från väg 263 mellan Sigtuna och Märsta.

Vi vill även tipsa om kommande ungdomsläger lördagen den 18 och söndag den 19 maj i Gåvsta/Rasbo utanför Uppsala. Ungdomsläger för alla orienteringsungdomar i Uppland. Sigtunas ungdomar kommer att åka dit! Övernattning på hårt golv i skolsal. Avresa på lördag morgon och hemma igen vid 15.00 ca på söndag. Mer information och anmälan på kommande ungdomsträningar.

MEN det finns möjlighet att träna eller tävla under påsken!

Läs mer

Valborg stugan stängd

Tisdagen den 30 april blir det ingen organiserad träning och därför är stugan stängd. Detta hindrar inte löpsugna att ge sig ut på en runda. Har du redan hämtat ut ett Naturpass kan du snickra ihop en egen bana.


Anmäl intresse nu som O-Ringsfunktionär.

Anmäl intresse nu som O-Ringsfunktionär

Klicka på bilden, anmälan är inte bindande utan underlätta planering.


Nattugglan del 3

Starten var något försenad då mörkret inte riktigt infunnit sig vid 18:30. När väl alla släpptes iväg samtidigt sprang man både till höger och till vänster samt rakt fram, banläggaren var nöjd. Utom tävlan sprang ungdomarna både korta och mellan banan. Eftersom det var lättare banor var farten snabbare med följden att de utan mössa och vantar frös om sig. På den långa banan var det strid in i det sista med bara 15 sekunder mellan ettan och tvåan. B-O hade fått fram traditionsenliga priser samt ett extra pris till Nattugglan fantast LOA. Banläggare var Martyn. För resultat läs mer.

Läs mer

Ungdomsträningarna, läger och tävlingar

Här kommer vårterminens folder med info om var träningarna är och om läger för ungdomar och tävlingar i vår.


Vårplanering Sigtuna OK 2019

Äntligen är våren och orienteringssäsongen här.

Ett axplock av våra träningar och tävlingar under våren finns här:


Resultat Grötkaveln 2018-12-26

6 lag d.v.s. 13 startande (ett lag hade 3 startande) ställde upp på morgonen annandag jul för att göra upp om priserna i ”Grötkaveln”. Det var flera som aldrig deltagit tidigare så det gick lite tid till att förklara den nyreviderad kartan o reglerna.

Läs mer