Resultat Grötkaveln 2018-12-26

6 lag d.v.s. 13 startande (ett lag hade 3 startande) ställde upp på morgonen annandag jul för att göra upp om priserna i ”Grötkaveln”. Det var flera som aldrig deltagit tidigare så det gick lite tid till att förklara den nyreviderad kartan o reglerna.

Resultat:

PlatsLagTid
1Christian o Agneta32 min
2Audrey o Åsa 35 min
3J-O / Lasse S o Gabriel 44 min
Lars Göran o Lasse L 9 kontroller
Gustaf o Eleonor 7 kontroller
Maja o Katrin 7 kontroller

Starten gick strax efter klockan slagit 10.00 då alla sprang ut åt olika håll. Först tillbaka var Agneta Sörqvist tätt följd av Christian och eftersom dom var i lag så hade vi segrarna inne. Lars Göran o Lasse Landström kom därefter men hade hoppat över en kontroll och blev därmed uteslutna. Som tvåor kom då Åsa o Audrey och fick andra priset. Ett lag bestod av 2 oldboys (med betoning på old) och en återvändare nämligen J-O Malm, Lasse Svedberg o Gabriel som har hållit sig borta från klubben drygt 30 år men orientera kan dom fast det går lite långsammare nu för tiden. Vidare hade Gustav o Maja varit ut och raggat upp sina mostrar och valde själv de enklare kontrollerna och skickade upp mostrarna i det svårare partiet så dom får väl smaka riset ikväll???

Protesttiden har gått ut så resultaten stå sig.

Tävlingsjuryn