Resultat Natträven

Natträven för 2021 är nu avgjord. Tommy hade hittat ett område med en hel del nya stigar och kryddat banläggningen med lite kontroller i grönområden vilket gjorde den sista etappen lika utmanade som det tidigare etapperna. Det var relativt kallt vid starten vilket ledde till tekniska problem med startenheten för SportIdent men med klubbens tekniska nestor Martyn som start och resultatansvarig innebar inte det några som helst problem. Det är alltid tryggt att ha Martyn i närheten när SportIdent-enheterna ska fram!

Maja tog sin tredje seger av fyra möjliga på korta banan, starkt jobbat! På långa banan imponerade Elias som ganska enkelt spurtade ner de tidigare etappernas dominanter, Christian och Per. Grattis Elias, väldigt imponerande!

I totalen så segrade Maja på den korta banan med maximala 1500 poäng och Christian var inte mycket sämre på långa banan som han vann på 1499 poäng. Sammanlagt har vi haft 25 startande i Natträven vilket är väldigt glädjande! Nu laddar vi om till WinterCupen, första etappen den 12/12!

Vi ses!