Anmäl dig till Funktionärs-kickoff 1/6

Hej igen alla 1100 funktionärer för O-Ringen Uppsala!
Vi blir stadigt fler som vill hjälpa till på vårt O-Ringen. Men vi behöver ca 100-150 funktionärer till för att vi ska fylla alla pass under genomförandet. Jag tror att bästa sättet att hitta dessa är att var och en av oss som redan är anmälda som funktionärer försöker få med oss någon eller några av våra anhöriga, vänner eller bekanta att ta något eller några pass. Kan man inte dagtid för att man jobbar, så kanske man kan hjälpa till någon kväll eller på helgen. Skicka in namn och kontaktuppgifter till funktionar2022@oringen.se.Tack på förhand!

Funktionärs-kickoff 1/6
Sen en påminnelse om att du som ännu inte anmält dig till vår funktionärs-kickoff den 1/6 gör det (OBS inte 11/5 som det felaktigt stod som rubrik i det förra formuläret). Det är viktigt att du kommer! Vi delar ut funktionärskläder, informerar om O-Ringen och så får du möjlighet att träffa din funktionärsansvarig, men kanske viktigast att du får känna stämningen bland alla funktionärer.

Anmäl dig här:
https://forms.gle/PXm982fLMWq97g9F9

Vi ses på studenternas den 1/6
/er projektledare Jens