Resultat Nattugglan

Andra och sista etappen av Nattugglan 2023 avgjordes den 23/3 med gemensam start ifrån Hällsbostugan.

15 löpare gav sig iväg den fina kvällen och det blev stundtals kortare pärlband med lampor i skogen då det missades en del på de lågt sittande kontrollerna. Per hade fått till utmanande banor, trots välkänd terräng för de flesta av de startande blev det en hel del kontrollmissar för många av deltagarna. Christian och Maria tog relativt överlägsna segrar på respektive bana. På långa banan var det sedan tajt i resultatlistan, samtliga löpare, förutom då Christian, hamnade inom 10 minuters marginal, roligt!

Totalsegrare på årets avkortade Nattuggla blev Christian på den långa banan och Jonas på den korta banan.  Tack Bosse och Per för två bra arrangemang och tack B-O för de riktigt fina ugglorna till pris som fick tillverkas i all hast utan förvarning!