Glad Midsommar!

Många kanske börjar sin semester nu och andra ska jobba ett par veckor till. En del ska till Oringen i Norrköping, andra vilar sig i form i sommar. Det finns många möjligheter till orientering för dem som vill. Trekvällars med OK Ravinen i Nackareservatet, Eskilstuna Weekend med Ärla IF och flera andra möjligheter. Vet också att ett gäng ungdomar åker på Rikslägret i Idre. Ett fantastiskt arrangemang med hundratals ungdomar från hela Sverige. Den 11 juli kan ni provspringa banor i Uppsala inför Oringen 2020. Anmäl via Eventor. Själv ska jag jobba några veckor till. Sedan ska jag på besök till Oringen för att titta på Startarrangemangen ur ett organisationsperspektiv. Tyvärr inte möjlighet att springa hela veckan men några öppna banor blir det. Önskar er en skön sommar!

Johan Kügler – Ordförande