Städdag i Hällsbostugan söndag 29 september

Kära medlemmar! Vi har en fantastisk klubbstuga som många berömmer när de hälsar på. Vi behöver ta hand om den så bra vi bara kan. Styrelsen har bestämt att den 29 september hjälps vi åt och gör fint i stugan i form av storrengöring. Lister, fönster, golv och alla små hörn… Jaa, det finns många ställen som samlar smuts. Klubben bjuder på enklare lunch och kaffe/the/dryck. Vi startar kl 0900 och räknar med att vara klara senast kl 1500. Boka in den 29/9 kl 9.00 redan nu så återkommer vi med detaljer. Välkomna! Styrelsen.

För att vi ska kunna planera lunch är det mycket hjälpsamt om du anmäler avsikten att delta genom en kommentar till inlägget. Klicka på rubriken och bläddra ner till kommentars formuläret. Kommentarer syns först när de godkänts.


10 svar på Städdag i Hällsbostugan söndag 29 september

 1. Martyn skriver:

  Jag är på annat uppdrag. Städa du som kan.

 2. Stefan Nordström skriver:

  Planerar att komma

 3. Johan Kügler skriver:

  Självklart ställer jag upp!

 4. Audrey skriver:

  We’ll be there.

 5. Kenneth Hermansson skriver:

  Jag planerar att komma

 6. Claes skriver:

  Jag planerar komma med Maria och Sofia. Jag kör slagghack på Äppelspåret om vi får låna fyrhjulingen av kommunen.
  Claes

 7. Maria skriver:

  Vi kommer 2 personer!

 8. Ulrika Lundberg skriver:

  Jag kommer!

 9. Strömland John skriver:

  Vi kommer minst 2 st

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *