Intresseanmälan 25manna

På Nytorps ängar i Haninge kommer 25manna 2019 avgöras den 12 oktober. För att underlätta vid planering av laget kan du anmäla ditt intresse att delta genom ett kommentar till detta inlägg. PM finns här.

Klicka på rubriken och bläddra sedan ner till formuläret för kommentarer. Fyll i namn, mejladress och minst ett tecken i kommentarsfält även då det saknar asterisk markering. När anmälan har granskats syns det sedan bland kommentarerna. Det går även att anmäla sig direkt till Eva Elnerud.


10 svar på Intresseanmälan 25manna

 1. Martyn Passmore skriver:

  Jag är med oavsett, det finns ju direkt banor.

 2. Johan Kügler skriver:

  Om jag platsar så är jag med…

 3. Per-Åke Holm skriver:

  Om det saknas folk kan jag vara med, helst isf sträcka 3,7 eller 23

 4. Åsa Berg skriver:

  Självklart vill jag vara med:-)

 5. Stefan Nordström skriver:

  Är intresserad!

 6. Eva skriver:

  Jag vill springa.

 7. Per Edlund skriver:

  Jag är gärna med i laget

 8. Marie skriver:

  Japp! Vi är gärna med!
  Marie, Gustav och Maja är på. 😊

 9. Elias Strömland skriver:

  Jag är väldigt gärna med på årets 25-manna!

 10. Elias Strömland skriver:

  Jag är gärna med på årets 25-manna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *