Till Oringen 2020 behövs en kylbilsansvarig (kanske O-ringens ”coolaste” jobb)

För mer info klicka på läs mer eller kontakta funktionsansvarig kiosk Nic Kruys 070-3727956, info@nickruys.se

De fyra arenakioskerna på Oringen försörjs med varor från en stor kylbil och en stor frysbil. Kylbilsansvarige samordnar beställningar från kioskerna och distribution av livsmedel ut till kioskerna från kyl/frysbilarna med fyrhjulingar. Kylbilsansvarige sköter även kontakt med kioskernas huvudlager (i Enköping).

Kylbilsansvarige har ett team om ca sju personer varav en bör agera biträdande kylbilsansvarig. Rollerna kan fördelas exempelvis så här

1 kylbilsansvarig
2 varuplockare
2 ordermottagare
2 fyrhjulingsförare

Arbetet är intensivt under Oringens fem arenadagar, men bör inte kräva särskilt mycket för- eller efterarbete.
Kylbilsansvarige bör gilla att arbeta i högt tempo och kunna samordna arbetet i teamet. Erfarenhet och intresse för distribution och logistik är meriterande. Kylbilsansvarige kommer ha mycket kontakt med kioskansvariga på arenorna samt med Funktionsansvarig Kiosk