Tävlingstips – inomhusorientering 1 och 2 februari

Den mycket populära inomhusorienteringen Stockholm Indoor Cup öppnade sin anmälan för några dagar sedan. Det är redan 1000 anmälda och det finns ett anmälningstak, därför skickar jag denna information redan nu. Bra att anmäla sig redan nu, innan det är för sent.

Tävlingscentrum är ännu inte avslöjat men det är alltid nära pendeltåg eller tunnelbana runt Stockholm. En tävling norr om Stockholm och en söder om Stockholm har de sagt hittills i år.

Se länken nedan – där kan ni också närstudera hur kartorna ser ut – vilket jag rekommenderar starkt – denna typ av orientering är mycket labyrint betonad. Att sätta sig på golvet i en korridor någon minut innan du springer till nästa kontroll kan ibland vara snabbaste sättet att ta sig fram.

eventor.orientering.se/Events/Show/27746

Det finns flera filmer på youtube – titta gärna för att förstå hur det går till.

Här är från förra året: https://youtu.be/s8RVeu9r2Wo

Med vänlig hälsning Ungdomsledarna genom Stefan