Informationsblad 2018

Det här är PM för Naturpasset-2018 i Hällsboskogen.

Vi hoppas att du får en trevlig upplevelse i naturen när du letar efter orienteringskontrollerna. Men kontroller kan försvinna, hittar du inte en kontroll så hör du av dig till oss (skicka emejl till naturpasset@sigtunaok.se eller ring Martyn 070-765 81 74) så vi får kontrollera om den finns på plats eller sätta upp en ny. Kartan är ditt ”pass” till naturen och kontrollerna.

Kontrollerna sitter uppe till den 30 september, skriv av bokstaven du hittar vid kontrollen, på rutan som finns på kartan.

Ta med fika, stressa inte och njut av naturen. Lycka till med din upplevelse!

Om du blir mer intresserad av orientering är du välkommen att höra av dig till oss, vi kanske har en kurs på gång! Hur som helst är du alltid välkommen till Hällsbostugan för att diskutera kontroller eller skog och natur.

Naturpasset hämtar du i Hällsbostugan som är öppen tisdagar, torsdagar för träning mellan 17:30 och 20:00 eller på följande ställen:

  • Drakegården, Stora Gatan 33
  • Sigtuna Sport & uteliv,  Stora gatan
  • Järnhuset, Märsta

Betalning med 100 kr kan göras kontant i Hällsbostugan, med Plusgiro till 69 42 59-3 eller med Swish till 123 467 41 15. Märk betalningen Naturpass.


Vi lottar ut priser lokalt bland alla inlämnade startkort. Du kan skicka startkortet med post till Sigtuna OK, Hällsbostugan, 193 32 Sigtuna, lämna in det på Hällsbostugan när den är öppen för träning eller fylla i protokollet på hemsidan.

Vid betalning registrerar Sigtuna OK betalningstransaktion för att uppfylla bokföringslagen. Dessa uppgifter raderas 7 år efter årsskiftet enligt lagen. När du lämnar in ett protokoll över besökta check points registreras dina personuppgifter för att lottning av priserna ska kunna genomföras. Dessa uppgifter makuleras den sista november.