Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Klubbens nya design på kläder

 

Klubben har ny design på klubbkläder fr.o.m. säsongen 2009. Designen på tävlingströja och overaller kan du se här:

Design på kläder

 

 

Klubben kommer att ta hem tävlingströjor och så kallade trainers (lättviktsoveraller avsedda för träning) medans Klubboveraller kommer att bli föremål för beställning.

Beställningsformulär inkl. priser uppdateras just nu och kommer snart att finnas här. 

Formuläret kan inte sparas men du som kan skriva ut det som pdf kan skicka det som bilaga till  Klädbeställning, i annat fall finns en pärm i klubbstugan där du kan sätta in din beställning.

Det finns ett begränsat antal plagg i olika storlekar i lager som medlemmar kan köpa, först till kvarn gäller. Vi kommer att uppdatera lagerförda kläder på hemsidan senare. Kontakta Carina eller Mikael på träning/tävling eller på telefon 08-592 502 12 eller mail This is a mailto link för att köpa kläderna.

Som grund för beslutet ligger lite djärvare design, modernare materiel och bättre utvärdering i de jämförande tester som vi tagit del av. Detta trots att Trimtex var dyrare än det andra alternativet vi hade att ta del av.

Det kommer inte att bli något tvång att byta tävlingströja och overall. Målsättningen är att alla gamla klubbkläder successivt ska fasas ut.

Om man loggar in på hemsidan (klicka på hänglås längst upp till höger) så kan du i under menyvalet Klubben hitta en Köp & Byt sida där man kan sälja och byta urvuxna kläder som exempel.

Uppdaterad: 16 OKT 2017 19:44
Skribent: Roland Bäcklin

Mera nyheter finns på Facebook

 -------------------------

KLUBBENS SPONSORER

RCO

  

Postadress:
Sigtuna OK - Orientering
Selander, Tvärgränd 5
19330 Sigtuna

Besöksadress:
Hällsbostugan, Hällsbovägen
19332 Sigtuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info