Natträven 2023

Sista etappen av Natträven avgjordes i Hällsboskogen förra veckan och det är roligt att se att förhållandevis många hittar ut i novembermörkret. Totalt har vi haft 51 startande på de tre etapperna, bra jobbat! Trots att vi har hållit oss i närheten av Hällsbostugan har det ändå bommats en hel del på natten så det går även att få till utmanande nattorientering i närområdet.

Den sista etappen var dock ett undantag. Start och varvningskontroll på det nya hygget strax väster om klubblokalen. Ett tunt lager av spårsnö i kombination med relativt enkla banor gjorde att det blev snabba tider, banexempel på korta banan nedan. Efter tävlingen lottades det ut tre presentkort på Sigtuna Uteliv bland de som deltagit och dessa vanns av Sixten Toräng, Emelie Runfeldt och Lasse Landström. Grattis!