Ungdomsavslutning med medaljer och diplom

Normalt brukar vi köra lite lekar/tävlingar utomhus innan fika och prisutdelning. Vi strök detta i år eftersom det regnade så intensivt, dessutom var belysningen släckt.

Vi samlades och fikade direkt med bullar, sockerkakor och saft (Gustaf Kügler saknade kanelbullar, men verkade väldigt nöjd ändå). Sedan blev det prisutdelningar.

De ungdomar som klarat av att nå upp till en vissa mål beroende på grupptillhörighet fick en guldmedalj medan övriga fick silver.

Alla i grön grupp fick guld för deltagande. Det som krävs för att få poäng är att man tränat, tävlat, sprungit natt eller stafett, gjort klubbarbeten.

De flesta fick guld som var där.

OL-Priset en silverpokal fick den ungdom som vid avslutningen samlat mest poäng i ungdomsbucklan. I år fick Lucas Holgersson-Rohdin detta pris.

Tävlingsmärken (från SOFT)

Mästarmärke (den högsta valören): Malin Johnson
Elit: Malin Johnson, Gustaf Berglund
Guld: Andreas Johnsson
Silver: David Fornander, Erik Starkman, Isak Nordström
Brons: Erik Starkman

Pokal för årets insatts/utveckling. Det är enn pokal som ges till en av ungdomsledarna framröstad ungdom som gjort stora framsteg. I år fick Anna Nordström detta pris.

Vi informerade även lite om vinterträningen med löpträningar på tisdagar och torsdagar, Winter-Cupen och andra orienteringar vissa söndagar under vintern.

Träningspriset (som leds stort av Andreas J) och ungdomsbucklan (leds av Lucas tätt följt av Emil och Andreas) är två priser som delas ut på årsmötet (dessa räknas ända fram till nyår).