100% löpning i grupp i eget tempo

I våras, närmare bestämt 17 mars, var det premiär för 100% löpare.Marie Lyckebäck tog initiativet till det och bjöd in alla i Sigtuna med omnejd som vill vara med och springa i grupp en gång i veckan.Efter en lyckad vår var det höstpremiär i måndags.

100% Löpare är till för dig som vill komma ut och springa TILLSAMMANS med andra! Det är samling på måndagar kl. 18.30 vid Nya Hällsbostugan i Sigtuna.

Efter gemensam uppvärmning springer gruppen ett för kvällen bestämt pass. Det är blandat med fartlek, distans och intervaller. Underlaget försöker vi också att variera och anpassa efter väder och vind. 

Dessutom kan det bli olika långt för respektive deltagare beroende på den enskildes önskemål.

– Målsättningen är att vi ska bli många och ha roliga och varierande löppass tillsammans. Att sporra och stötta varandra året runt, i ur och skur, säger Marie Lyckebäck som var initiativtagare till gruppen 100% löpning.

Nästa samling för 100% löpning blir på måndag den 18 augusti och som vanligt är samlingen på parkeringen vid Nya Hällsbostugan.

Följ träningsgruppen på Facebook