Resultat från Strömlands snorsvåra snårskogssprintorientering

Sicken folkfest det blev! Nio stycken tappra teamsprintstafettlag vågade ställa upp på Strömlands snorsvåra snårskogssprintorientering för att försöka tackla den utmanande terräng som tävlingen hölls i. Fredagsmystätt mellan vissa kontroller som ibland hängde tryffelsvinlågt ute i skogen. Med andra ord, precis så som det ska vara när Strömland är i farten och hittar på grejer!

Vinnande lag i den långa klassen var Mossdykarna som bestod av Irlands ivrigaste icke-igellöpare Christian Foley tillsammans med Sigtunas säkraste snabbhetslöpare Stefan ”Spjutet” Nordström. I den korta klassen knatade (norra) Estocolmos entusiastiska Eva Möller och makalösa Maria Olsson hem segern! Bra jobbat allihopa!

Komplett resultatlista finns här nedan!

Stort tack till alla som ville vara med och ett särskilt tack riktat till Stefan som varit till mycket stor hjälp! Nu blir det snart ett sommaruppehåll men till hösten, så blir det med all säkerhet nya OL-äventyr att ta del av!