Resultat Nattugglan E1


Den första av två etapper av årets Nattuggla avgjordes i går kväll på Biskop-Arnö. En nyreviderad karta som många av oss sprang på för första gången gjorde att det både blev en rolig upplevelse och en hel del misstag i natten. Totalt 19 deltagare, det bjöds på dusch och bastu efteråt och mängder av mer eller mindre relevanta bortförklaringar yppades i omklädningsrummen.

Elise som precis kommit hem från ett hårt träningsläger hade inga som helst problem med att krossa allt motstånd på den långa banan. På mellanbanan imponerade två relativt nya orienterare, Jonas och Adrian, med en sekundduell där till sist Jonas drog det längsta strået!

Tack för ett bra arrangemang Bosse J, vi ser fram emot att komma tillbaka!


Den andra och även sista etappen blir nu på torsdag den 23/3 med samling i Hällsbostugan. Då blir det gemensam start ca kl 18:30 och den bästa sammanlagda tiden på de två etapperna blir årets segrare på respektive bana. De som inte varit med på bägge etapperna tilldelas en ”rimlig” tid från den etappen de ej deltagit på. Det kommer bli rättvist och kul!

Vi ses snart igen!